Kaikki pääsiäisen moottorikelkkaretkiin

Keväthangilla on mukava viettää aikaa. Mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa, kuin moottorikelkkaretki pääsiäisen keväthangilla esimerkiksi Suomen Lapissa. Pohjoisessa kelkkareitit ovat vielä hyvässä kunnossa keväällä pääsiäisen aikaan ja sääkin on mukavan leuto, joten pukeutuminen ei ole yhtä vaikeaa kuin paukkupakkasilla.

Mitä varata moottorikelkkaretkelle?

Vaikka pääsiäisen aikaan pohjoisessa sääkin on miellyttävämpi kelkkaretkelle, kannattaa retkelle silti varautua. Esimerkiksi lämpimät kerrastot kelkkailupuvun alla ovat tärkeä osa pukeutumista. Muista myös suojata pääsi ja käyttää kypärää. Oikean kypärän valinta ei aina ole yksinkertaisinta. Kypärä ei saisi hölskyä kantajansa päässä, vaan sen tulisi istua napakasti.

Matkailijat aiheuttavat suurimman osan Suomen moottorikelkkaonnettomuuksista. Tästä syystä kertaa kaikki säännöt ennen kuin lähdet ajamaan ja aja varovasti. Liika kaahailuvoijohtaa ikäviin seurauksiin.

Älä juo alkoholia ennen kuin lähdet kelkan rattiin. Myös moottorikelkkailussa on tietyt promillerajat ja niistä pidetään kiinni. Välillä esimerkiksi Lapissa poliisi tekee ratsioita kelkkailijoille ja tarkistaa, että kaikki on kunnossa.

Suunnittele yrityksen virkistyspäivä kelkkasafarille

Myös yrityksillä on mahdollisuus suunnata Lappiin ja lisätä työntekijöiden viihtyvyyttä työssään järjestämällä moottorikelkkasafareita. Yritys voi kutsua myös asiakkaansa vietäämään rentoa päivää lappiin. Pääsiäinen on oiva tilaisuus tähän. Retken yhteydessä voit jakaa yrityslahjoja. Voit tilata netistä miellyttävät yrityslahjat oman yrityksen logolla.

Kelkkasafarin yhteydessä on helppo jakaa myös muisto, joka pysyy työntekijän tai yrityksen asiakkaan mukana kelkkaretken jälkeenkin.